Głównymi odbiorcami naszych towarów i usług są klienci z krajów europejskich.
Dzięki doświadczeniu załogi jak i wykorzystaniu bogatego parku maszynowego jesteśmy w stanie zaoferować szeroką gamę produktów rybnych świeżych i mrożonych.
Jakość i bezpieczeństwo produkowanej żywności odgrywa dla nas zasadniczą rolę. Aby zapewnić wysoką jakość naszych produktów wdrażamy i nieustannie doskonalimy systemy zarządzania jakością: HACCP, IFS, Global Gap, MSC, ASC, BIO. Gwarancją jakości są uzyskane certyfikacje: IFS Food i Global Gap, MSC, ASC, BIO, Koszer. Ponadto na każdym etapie produkcji jesteśmy w stanie zagwarantować możliwość identyfikacji opartej na zasadach standardu MSC (Marine Stewardship Council standard for Chain of custody).
Cele przedsiębiorstwa
- Gwarancja jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanej żywności
- Wysoka wydajność procesów produkcyjnych
- Nieustanny rozwój techniczny i technologiczny
- Elastyczność i konkurencyjność na międzynarodowych rynkach
- Stworzenie atrakcyjnych warunków środowiska pracy